Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ: Έκλεισε στη "Φωλιά των Κου Κου"!

Ελάχιστα πράγματα γνωρίζουμε για την ομάδα της εκπομπής "Στη φωλιά των Κου Κου", αφού πέραν του διδύμου (Καραβάτου-Κατσούλης) μόνο η Δήμητρα Καλφούντζου ήταν σίγουρη...

Μέσω του instagram, όμως, είχαμε και μια νέα αποκάλυψη για την ομάδα! Η πολύ γνωστή κωμικός Χρύσα Κατσαρίνη, που δραστηριοποιείται στον χώρο του stand up comedy τα τελευταία χρόνια με πιστό και φανατικό κοινό, θα είναι στην εκπομπή. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσω του προφίλ της στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά:

"Θυμάστε που είχα να σας πω νέα? Είμαι στη ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι φέτος θα είμαι στην πρωινή εκπομπή του @starchanneltv. Σας κάνω χαρούλες και σας φιλώ στα μούτρα από το στούντιο. Αν διαβάσετε στα site ότι στη πρωινή εκπομπή του star είναι η Χρύσα η Καλπάκη... Να ξέρετε εμένα εννοούν. Αλλά δεν με ξέρουν και δεν ψήθηκαν να το ψάξουν παραπάνω. #saymyname #star"

Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε αν το έξυπνο χιούμορ της θα δέσει με την υπόλοιπη ομάδα αλλά και την θεματολογία της εκπομπής. Με αυτήν την επιλογή είναι ξεκάθαρο ότι το νέο πρωινό του Star θα αποτελεί μια διαφορετική πρόταση από τα συνηθισμένα πρωινά μαγκαζίνο.

Αντωνία Βασιλάκη