Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

"Ψαλίδι" στην εκπομπή της Λαμπίρη λίγο πριν την πρεμιέρα! Ποιος είναι ο λόγος; Όλο το ρεπορτάζ!

Περίπου μια εβδομάδα έχει απομείνει για την πρεμιέρα του νέου προγράμματος του Ε και συνεχώς προκύπτουν νέα στοιχεία και ανατροπές! Η είδηση αυτή την φορά έχει κάνει με την Χριστίνα Λαμπίρη και τη νέα της εκπομπή που ακούει στο όνομα "Εμείς"...

Η εκπομπή συρρικνώνεται πριν καν ξεκινήσει! Το "Εμείς" δεν θα έχει τελικά τετράωρη διάρκεια, αλλά λίγο παραπάνω από δύο ώρες. Η κίνηση αυτή φαίνεται να είναι επιθυμία της ίδιας της παρουσιάστριας, μιας και την περασμένη σεζόν τραβούσαν την θεματολογία από τα μαλλιά για να καλύψουν την μαραθώνια διάρκεια. Φέτος, η Χριστίνα Λαμπίρη -σε συνεργασία με την αρχισυντάκτρια της Φιλιώ Γιαννακοπούλου- θέλει να πετύχει πιο πολύ από ποτέ και επιθυμεί μια "σφιχτή" σκαλέτα με καλοδουλεμένα θέματα.

Μια ακόμα ανατροπή για την εκπομπή είναι πως δεν θα απαρτίζεται από το γυναικείο πάνελ που ακουγόταν. Το κόνσπετ θέλει την Χριστίνα Λαμπίρη μόνη της, με το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού να εναλλάσσεται μπροστά από τις κάμερες και να μεταφέρει το ρεπορτάζ του.

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ!
Την τρύπα που προκύπτει στο πρόγραμμα του σταθμού από την συρρίκνωση της μεσημεριανής εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη, θα καλύψει μια νέα καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή με παρουσιάστριες την Φωτεινή Γεωργαντά και την Μαρία Ένεζλη, ονόματα τα οποία ακούγονταν έντονα για να βρίσκονται στο πάνελ του "Εμείς". Η νέα αυτή εκπομπή θα ονομάζεται "2/2", θα ξεκινά στις 2 το μεσημέρι και θα δίνει πάσα στην Τατιάνα Στεφανίδου.