Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Προβληματισμός στο "Ξαναδέστε τους"! Τα μονοψήφια και η αλλαγή στην σκαλέτα!

Αν και ξεκίνησε αισιόδοξα και ενθαρρυντικά, η πορεία του "Ξαναδέστε τους" στους πίνακες τηλεθέασης δεν φαίνεται να ευχαριστεί καθόλου συντελεστές και ιθύνοντες... Υπάρχει προβληματισμός και ήδη οι πρώτες αλλαγές έκαναν την εμφάνισή τους στις αρχές της εβδομάδας.

Αρχικά, στην ομάδα της εκπομπής του Alpha μπροστά από τις κάμερες, προστέθηκε ένας φίλος από τα παλιά, ο Γιώργος Δάσκαλος. Η χημεία του με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη είναι αδιαμφισβήτητη, επομένως μόνο θετικά θα μπορούσε να λειτουργήσει η παρουσία του.

#σπασμωδικές_κινήσεις
Το πράγμα αρχίζει να θολώνει σχετικά με την παρουσία της Κύπριας Τζώρτζιας Παναγή. Η νεαρή κοπέλα την Δευτέρα εμφανίστηκε στο τελευταίο μέρος της εκπομπής, ενώ το μεσημέρι της Τρίτης στο δεύτερο μέρος. Σε σχέση με την αρχή της σεζόν, η παρουσία της και ο λόγος της έχουν περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό, κάτι που έχει παρατηρηθεί και από τους χρήστες των social media. Επίσης, στην εκπομπή της Τρίτης παρατηρήθηκε αλλαγή στην σκαλέτα της εκπομπής, με την στήλη των ρούχων να παίζει στο δεύτερο μέρος και η έναρξη να γίνεται με το σχολιαστικό κομμάτι.

#μονοψήφια_σύννεφο
Σε ότι αφορά στην τηλεθέαση, τα ποσοστά είναι καθημερινά μονοψήφια στο σύνολο και δεν διαφέρουν από αυτά που σημείωνε την περασμένη σεζόν η Κατερίνα Καινούργιου με το "Λόγω TiVis"...