Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Προβληματισμός στον ΑΝΤ1 με τις χαμηλές τηλεθεάσεις!

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί αυτές τις ημέρες στα γραφεία του ΑΝΤ1. Το κανάλι, το τελευταίο διάστημα, σημειώνει χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθεάσεις και αυτό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία και αναστάτωση.

Με εξαίρεση τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Φαίη Σκορδά, το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού φαίνεται να ζορίζεται... Το δελτίο ειδήσεων που προβάλλεται στις 7 με τη Μαρία Χούκλη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, μένοντας καθημερινά σχεδόν 10 μονάδες πίσω από τις ειδήσεις του Alpha.

Επίσης, τα "Δίδυμα Φεγγάρια" που πέρυσι σάρωναν στην κούρσα της τηλεθέασης, έχουν "πληγωθεί" από το "Έλα στη θέση μου" και στο σύνολο παίζουν στα ίσα, ενώ στα νεανικά κοινά δεν είναι λίγες οι φορές που η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 μένει σε μονοψήφια ποσοστά.

Τέλος, τις τελευταίες εβδομάδες έχει παρατηρηθεί ξαφνική πτώση και στους σαρωτικούς "Συμμαθητές"... Η σειρά που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με τεράστια φόρα, έχει πλέον προσγειωθεί σε ποσοστά κάτω του 20%. Ενδεικτικά, χθες Πέμπτη, σημείωσαν στο σύνολο 16,8%.