Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Τηλεοπτικό ρεπορτάζ από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Όλοι ασχολούνται με το "Lucky Room" που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα. Ειδικότερα, μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκύψει για την γυναικεία παρουσία που θα βρίσκεται στο πλευρό του...

Πολλές κυρίες φαίνεται να ενδιαφέρονται για αυτή τη θέση, ανάμεσά τους οι Σάσα Σταμάτη, Ιλένια Ουίλιαμς, Μαρία Λουίζα Βούρου, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Αποστολία Ζώη, Ελένη Καρποντίνη, με την τελευταία να βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Δημήτρης Ουγγάρεζος μέσα από το "ΣουΚου" ανέφερε πως την Παρασκευή έγινε και δεύτερο δοκιμαστικό από το οποίο πέρασαν οι Κάτια Δέδε, Τζένη Μελιτά, Μαντώ Γαστεράτου, Μαρία Φραγκάκη, Έβελυν Καζαντζόγλου, Όλγα Λαφαζάνη, Άννα Ζηρδέλη, Αντιγόνη Βιντιάδη, Έλενα Ασημακοπούλου και Χρύσπα.

Από όσα ανέφερε ο Δημήτρης ξεχωρίσαμε τρεις "πικάντικες" ειδήσεις. Πρώτον, ότι η Έλενα Ασημακοπούλου πήγε μέχρι τα στούντιο Κάπα αλλά έφυγε χωρίς να περάσει τελικά από το δοκιμαστικό. Δεύτερον, ότι η Νικολέττα Ράλλη, αν και πέρασε, πλέον ανήκει στο δυναμικό του Μακεδονία TV αντικαθιστώντας την Ιωάννα Λίλη. Αυτό, βέβαια, έχει γίνει ήδη γνωστό! Αυτό που δεν είχε γίνει γνωστό είναι πως η Ιωάννα Λίλη κατευθύνεται προς το νέο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Τέλος, ο Δημήτρης ανέφερε πως την θέση της Λίλη διεκδικούσε και η Έλενα Παπαβασιλείου, αλλά επικράτησε η Ράλλη.