Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Κατερίνα Καινούργιου: Η πιο ώριμη τηλεοπτική στιγμή της!

Την καλύτερή και πιο ώριμη στιγμή της τηλεοπτικής της πορείας διανύει η Κατερίνα Καινούργιου στο Ε. Το "Φτιάξε Καφέ" είναι ξεκάθαρα η απόδειξη ότι με σκληρή δουλειά και προσπάθεια μπορείς να εξελιχθείς.

Δίνει μια πραγματικά σκληρή μάχη στην πρωινή ζώνη ή αλλιώς αρένα με μεγαθήρια και για πρώτη φορά δοκιμάζεται σε μια τρίωρης διάρκειας εκπομπή. Έχει λόγο, άποψη, δεν διστάζει να πει την γνώμη της και συνεχίζει να διατηρεί σε σωστές δόσεις τον αυθορμητισμό της "πρωτάρας". Απέδειξε πως μπορεί να είναι αβίαστα πρώτο βιολί, όχι σαν άλλες ξανθιές που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν παταγωδώς.

Η εκπομπή σαν εκπομπή, βέβαια, έχει πολλά λάθη με μεγαλύτερο τον τραγικό τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται η στήλη με τις τηλεθεάσεις. Αυτά τα τρισδιάστατα με τα κυκλάκια πάνω από τα κεφάλια τον παρουσιαστών είναι το λιγότερο αστεία. Βάλτε μια κοπέλα με μπρίο και τσαχπινιά όπως η Γκανιάτσου να αναλάβει την στήλη και προπαντός να τα παρουσιάζει με ταχύτητα στο video wall και όχι να στέκεται δίπλα στα νούμερα και να μονολογεί σαν να μην υπάρχει αύριο...