Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ξεσκονίζουμε το "Λόγω TiVis"!

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας η νέα απογευματινή εκπομπή του Alpha, "Λόγω TiVis", με κεντρική παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα
Προσωπικά για εμένα η Κατερίνα Καινούργιου είναι το τηλεοπτικό πρόσωπο με την μεγαλύτερη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Δουλεύει σκληρά για να βελτιωθεί και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αναγνωρίζεται. Πέρυσι με το "Όλα Παίζουν" ταλαιπωρήθηκε πολύ και η εκπομπή πήρε τα πάνω της όταν εκείνη έκανε ένα βήμα μπροστά, καθώς ήταν η μόνη που δεν φοβόταν να εκφράσει τη γνώμη της. Φέτος, ως ξεκάθαρα πρώτο βιολί έχει περισσότερες ευθύνες κι επομένως περισσότερο άγχος. Το τρακ της φάνηκε, μιας και πολλές φορές μιλούσε πολύ γρήγορα ή διέκοπτε τα μέλη της ομάδας της. Δεν φοβήθηκε, όμως, να τσαλακωθεί, να αναφερθεί στην Ηλιάκη, να αποκαλύψει πως κόπηκε δύο φορές στο Proficiency... Δεν φοβήθηκε να είναι αληθινή! Και αυτό είναι κάτι που οι τηλεθεατές εκτιμούν στην Κατερίνα.

Η ομάδα
Από την πρώτη μέρα είναι δύσκολο να κρίνεις έξι νέα πρόσωπα... Σίγουρα περίμενα περισσότερα από το Νίκο Γεωργιάδη, που είναι πολλά χρόνια μέσα στο χώρο. Μεγάλη έκπληξη ήταν σίγουρα η Φωτεινή Πετρογιάννη με χιούμορ, άποψη και σωστό λόγο. Καλός στην ατάκα -προς το τέλος- ήταν και ο Γιώργος Βαγιάτας, ενώ σχεδόν καθόλου δεν ακούσαμε την φωνή του Δημήτρη Χριστοφορίδη.

Η εκπομπή
Γενικά το στήσιμο και η ατμόσφαιρα που θύμισε το επιτυχημένο "Κους Κους" της Κατερίνας Καραβάτου. Η εκπομπή ήταν καθαρά σχολιαστική με πολλά έξυπνα και καυστικά βίντεο από την δημοσιογραφική ομάδα. Παρόλο, όμως, που το υλικό ήταν δυνατό, η ομάδα αδυνατούσε να το σχολιάσει. Υπήρχε μια γενικότερη σύγχυση, αλλά με τον καιρό φαντάζομαι θα "στρώσει". Στην στήλη των ρούχων, καλύτερα η Κατερίνα να σχολιάζει παρέα μόνο με την Φωτεινή Πετρογιάννη, μιας και τα αγόρια της παρέας αδυνατούσαν. Κατά προτίμηση, όρθιες μπροστά στο video wall...

Αυτά!