Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η πρεμιέρα του πρωινού, τα νέα πρόσωπα και τα ποσοστά τηλεθέασης! Μόνο στο "Tv media"!

Συνεχίζονται με γοργούς τα δοκιμαστικά στο Mega για τη στελέχωση του νέου πρωινού με παρουσιάστρια τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Στη λίστα, που όσο πάει και μεγαλώνει, προστέθηκαν δυο ακόμα ονόματα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Tv media".

Από δοκιμαστικό την Πέμπτη το απόγευμα πέρασε το κορίτσι του Δημήτρη Ουγγαρέζου, η Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων αλλά και η Κωνσταντίνα Κομματά από το Μακεδονία TV.

Όπως μου δήλωσαν αποκλειστικά στελέχη του καναλιού που έχουν αναλάβει το βαρυσήμαντο πρότζεκτ "Πρωινό", δεν βιάζονται καθόλου για την πρεμιέρα του και τον ανταγωνισμό, αφού θέλουν να κάνουν σωστή επιλογή προσώπων αλλά και ριζική αλλαγή φιλοσοφίας θεμάτων. Στόχος τους είναι να αποτινάξουν πάση θυσία το σκληρό, κίτρινο σχόλιο που υπάρχει στο πρωινό του AΝΤ1. Χαρακτηριστικά δήλωσαν: "ακόμα και αν αυτό μας στοιχίσει σε ποσοστά, έχουμε ήδη εξασφαλίσει τους χορηγούς της εκπομπής και τα διαφημιστικά πακέτα για όλη τη σεζόν, οπότε τα νούμερα τηλεθέασης είναι το τελευταίο που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή και αυτές τις δύσκολες εποχές."

Η πρεμιέρα, λοιπόν, θα γίνει στα μέσα Οκτωβρίου και ενώ θα έχει ήδη αρχίσει το ζεύγος του AΝΤ1.

Γιώργος Διαμαντής
thlepersona@yahoo.gr