Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Και στην Ελλάδα η νέα σειρά της Αδριανού! Ποιο κανάλι την διεκδικεί;

Ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες τα γυρίσματα της νέας σειράς που υπογράφει η Άννα Αδριανού με τίτλο "9 μήνες" και θα προβάλλεται από το Mega Κύπρου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Tv media", η καθημερινή σειρά θα προβληθεί και στην ελληνική τηλεόραση, κάτι που συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια. Κι ενώ το πιθανότερο θα ήταν να δούμε τη σειρά στο Mega, πιο κοντά σε συμφωνία είναι το Star. Το κανάλι της Κηφισιάς επιθυμεί διακαώς να εντάξει στο δυναμικό του ένα καθημερινό πρόγραμμα με υψηλές τηλεθεάσεις και φαίνεται να βρήκε αυτό που αναζητούσε στους "9 μήνες".

Σκηνοθέτης της σειράς έχει αναλάβει ο Κώστας Κωστόπουλος που έχει σκηνοθετήσει σειρές όπως "Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά", "Βέρα στο Δεξί", "Κάρμα" κλπ, ενώ πρωταγωνιστές θα είναι οι Αλέξανδρος Σταύρου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Υρώ Λούπη, Ευγενία Σαμαρά, Νίκος Γαλανός, Δημήτρης Παπαδάκης κ.ά.

Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από τη ζωή τριών οικογενειών. Οι ιστορίες που θα εκτυλιχτούν έχουν κοινωνικό χαρακτήρα. Η μία έχει να κάνει με μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη σε μικρή ηλικία, η δεύτερη με μια κοπέλα που ψάχνει να βρει τη βιολογική της μητέρα και η τρίτη ιστορία έχει να κάνει με έναν άνδρα ο οποίος δεν παντρεύτηκε αλλά επειδή αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία του ψάχνει να βρει κάποιο συγγενικό του πρόσωπο στην Κύπρο, ώστε να γίνει δότης και να του σώσει τη ζωή.

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Σεπτεμβρίου.