Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η δελεαστική πρόταση του Mega στον Ουγγαρέζο! Ο ρόλος της Ντορέττας!

To "Tv media" σας είχε ενημερώσει πρώτο ότι είναι πολύ πιθανόν ο Μάρκος Σεφερλής να μην συνεχίσει την επόμενη σεζόν στον πρωινό του Mega και αυτό το σενάριο τα τελευταία 24ωρα γίνεται όλο και πιο ισχυρό.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής του "Mega με μία" φέρεται να δήλωσε στην υπεύθυνη της εκπομπής, Έλενα Κατραβά, πως δεν επιθυμεί να βρίσκεται στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του καναλιού την επόμενη σεζόν, ενώ και το κανάλι θέλει να αλλάξει το πρωινό του για ακόμη μια φορά.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, είναι πολύ πιθανόν το τιμόνι του πρωινού από Οκτώβριο να κρατάει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μαζί με τη νέα αγαπημένη του μεγάλου καναλιού, Ντορέττα Παπαδημητρίου. Στο ραντεβού που έκανε με τον Λοΐζο Ξενόπουλο ο Δημήτρης, συζητήθηκε σοβαρά και αυτό το ενδεχόμενο, ενώ σίγουρο θεωρείται ότι θα αναλάβει εκπομπή στη βραδινή ζώνη του Mega που θα περιέχει και το επιτυχημένο "Ougachallenge".

Αν όλα πάνε καλά και ο Δημήτρης παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν στο μεγάλο κανάλι, η μόνη λυπημένη φαντάζομαι πως θα είναι η Μαίρη Συνατσάκη που θα βλέπει τους κολλητούς της, Δημήτρη και Ντορέττα, να παρουσιάζουν μαζί εκπομπή στο απέναντι κανάλι.

Τον ρόλο, βέβαια, του κεντρικού παρουσιαστή του έχει προτείνει και ο ΑΝΤ1 για την απογευματινή ζώνη με εκπομπή τύπου "Όλα Παίζουν" και "Δέστε τους". Μα καλά ο Τζώνη Καλημέρης όλο το πρόγραμμα του Alpha θα ξεπατικώσει στον ΑΝΤ1;

Γιώργος Διαμαντής
thlepersona@yahoo.gr