Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Μεγάλος καβγάς για Σεφερλή-Ουγγαρέζο στο διάλειμμα της εκπομπής! Ο ρόλος της Χριστίνα Πολίτη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του yupiii, στο διάλειμμα του "Mega με μία" μετά τον τηλεοπτικό τους διαπληκτισμό, Σεφερλής και Ουγγαρέζος είχαν ένα μεγάλο καβγά.

"Μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια. Ακούστηκαν βαριές εκφράσεις και όσοι βρέθηκαν μπροστά λένε ότι τέτοιες σκηνές δεν έχουν ξαναζήσει στα πλατό του πρωινού" αναφέρει άνθρωπος που ήταν παρών, προσθέτοντας: "Οι φωνές τους ακούστηκαν σε όλο το κτίριο ενώ οι πιο ψύχραιμοι μπήκαν ανάμεσά τους προσπαθώντας να τους ηρεμήσουν. Ο Δημήτρης ξέσπασε εναντίον του Μάρκου για την τηλεοπτική του συμπεριφορά, ενώ ο Μάρκος του καταλόγισε όλα όσα θεωρούσε ότι έκανε πίσω από την πλάτη του. Ένα από αυτά ήταν και το γεγονός ότι άφησε να παίξει στον αέρα η φράση της Καινούργιου στο Ougachallenge «Καλύτερο παρουσιαστή στην ελληνική ψυχαγωγική ζώνη θεωρώ τον Γιώργο Λιάγκα!». Το ότι αυτή η φράση έπαιξε και δεν κόπηκε στο μοντάζ, ο Μάρκος το θεώρησε χτύπημα κάτω από τη μέση καθώς ποτέ στον αέρα του πρωινού του ΑΝΤ1 δεν ακούστηκε κάτι αντίστοιχο για τον ίδιο από θέμα συνεργάτη."

"Με έχετε αφήσει μόνο μου να παλεύω" φέρεται να είπε με πικρία ο Μάρκος Σεφερλής στους συνεργάτες του, ενώ μεγάλο ρόλο έπαιξε και το ότι τόσο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όσο και η Χριστίνα Πολίτη έδωσαν το παρών στη βάφτιση του μικρότερου γιου του ζεύγους Σκορδά-Λιάγκα. Μάλιστα όπως δήλωσε στο yupiii άλλη πηγή από το Mega: "Δεν ήταν μόνο ο Δημήτρης και η Χριστίνα καλεσμένοι στη βάφτιση, απλά ήταν οι μόνοι που πήγαν. Και αυτό που ενόχλησε τόσο το κανάλι ήταν το γεγονός ότι η Χριστίνα Πολίτη ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες από το πάρτι μετά, προμοτάροντας την αντίπαλη εκπομπή. Για τον λόγο αυτό της έγινε σύσταση από το κανάλι την επόμενη ημέρα. Μάλιστα τόσο ο Μάρκος, όσο και η Έλενα θεωρούσαν ότι γνώριζε τα πάντα για τις επαφές του Δημήτρη με τον ΑΝΤ1 αλλά στους ίδιους δήλωνε άγνοια. Δεν θα αναφέρω ονόματα, αλλά όταν ο Μάρκος και η Έλενα συναντήθηκαν σε εστιατόριο με κάποιους από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, τα παιδιά της εκπομπής τούς παρακάλεσαν ευγενικά να μην ανεβάσουν κοινή τους φωτογραφία στα social media για να μη δημιουργηθεί θέμα."