Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κωστόπουλος και Σεφερλής σε συζητήσεις με τον Alpha!

Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες στον Alpha, όπου τα γραφεία των συσκέψεων έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά. Στόχος των υπευθύνων είναι, φυσικά, η πρωτιά και την ερχόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Tv media", σε προχωρημένες συζητήσεις με το κανάλι βρίσκεται ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως συζητάει με τρία διαφορετικά κανάλια το ενδεχόμενο συνεργασίας. Βέβαια, περισσότερες πιθανότητες να τον κερδίσει έχει το κανάλι που θα του αναθέσει την βραδινή εκπομπή που τόσο πολύ επιθυμεί. Το όνομα του παρουσιαστή έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων ακόμα και για την απογευματινή ζώνη στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά δεν προχώρησε.

Προς Κάντζα μεριά ακούγεται πως θα βρεθεί την επόμενη σεζόν και ο Μάρκος Σεφερλής, μιας και οι ιθύνοντες πιστεύουν πως έχει πολλά να δώσει σε μια χιουμοριστική-σατυρική εκπομπή. Να υπενθυμίσουμε πως ο ηθοποιός και παρουσιαστής είχε αποκαλύψει πως το περσινό καλοκαίρι είχε μιλήσει για δύο εκπομπές με τον Alpha. Για να δούμε...

Γιώργος Διαμαντής
thlepersoan@yahoo.gr