Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Όλο το ρεπορτάζ για την εκπομπή της Ματσούκα μόνο στο "Tv media"! Ποιοι θα είναι οι πρώτοι καλεσμένοι;

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το "I Love Athens" η νέα εκπομπή του Action24 με παρουσιάστρια τη Δήμητρα Ματσούκα. Ο οδηγός πόλης που θα μας ξεναγεί στο κέντρο της Αθήνας, θα μας ενημερώνει για τα πιο ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά δρώμενα, τα πιο in στέκια που δεν είναι ευρέως γνωστά, τις πιο ωραίες και συμφέρουσες προτάσεις για αγορές αλλά θα παρακολουθούμε και συνεντεύξεις με καλλιτέχνες θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο βράδυ στις 20:00.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Tv media", στη πρώτη εκπομπή θα δούμε τη Δήμητρα να δοκιμάζει καπέλα στο Μοναστηράκι, να επισκέπτεται μια γκαλερί, να κάνει βόλτα στην Ακαδημία Πλάτωνος και στο τέλος να καταλήγει στο θέατρο Faust όπου και θα συνομιλήσει με τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Αλέκο Συσσοβίτη.

Στις δύο εκπομπές που θα ακολουθήσουν, σύμφωνα πάλι με αποκλειστικές μας πληροφορίες, θα δούμε επίσης την ηθοποιό να κάνει γιόγκα σε ταράτσα με θέα την Ακρόπολη, botox με νήματα αλλά και μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που θα συζητηθεί με τον φίλο της Κωνσταντίνο Ρήγο.

Γιώργος Διαμαντής
thlepersona@yahoo.gr