Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

TV MEDIA: Νέο τηλεπαιχνίδι στο Star - Το νέο σόου της Μακρυπούλια - Νέα εκπομπή για την Ντορέττα!

Προσωρινή είναι η λύση των ελληνικών ταινιών ως lead in στο κεντρικό δελτίο του Star. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Tv media", ένα νέο τηλεπαιχνίδι που ακόμα κρατιέται ως επτασφράγιστο μυστικό θα αποτελέσει τη νέα πρόταση του καναλιού ως lead in για το δελτίο από τα μέσα Φεβρουαρίου. Μάλιστα το κόνσεπτ έχει ήδη βρεθεί, ενώ έχουν εξασφαλιστεί και τα δικαιώματα. Σύντομα θα μάθουμε και το πρόσωπο που θα κληθεί να το παρουσιάσει με το όνομα του Σωτήρη Καλυβάτση να παίζει δυνατά.

Τον Μάρτιο θα κάνει πρεμιέρα τελικά το νέο μουσικό σόου του Mega που θα προβάλλεται Κυριακή βράδυ με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. Η οργάνωση της παραγωγής έχει αρχίσει, ενώ στόχος είναι να χτυπήσουν το "YFSF" του ΑΝΤ1. Στο Μega πιστεύουν πως το σόου του αντίπαλου καναλιού θα έχει κουράσει το κοινό, όπως ακριβώς συνέβη και με το "Dancing".

Πρώτοι σας είπαμε πως το "The Μusic School" θα συνεχίσει και με δεύτερο κύκλο την επόμενη σεζόν με την ίδια ακριβώς σύνθεση και πρώτοι σας ενημερώνουμε πως είναι πολύ πιθανόν η συνεργασία της Ντορέττας Παπαδημητρίου με το Mega να συνεχιστεί και στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν με νέο πρότζεκτ. Ίσως στο νέο γυναικείο talk show για το οποίο έχει ήδη κλείσει η Μαρία Κωνσταντάκη.

Γιώργος Διαμαντής
thlepersona@yahoo.gr