Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποια θα παρουσιάσει το "Έχεις Γράμμα" που επιστρέφει μέσα από το Ε;

Σκοπό να εμπλουτίσει το πρόγραμμα στο prime time του έχει βάλει το Epsilon για το δεύτερο μισό της σεζόν. Έτσι, εκτός από το νέο τηλεπαιχνίδι που έχει ανακοινωθεί με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού αλλά και τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή με τον Κώστα Μαρτάκη, η πραγματική έκπληξη έρχεται με μια άλλη εκπομπή, γνώριμη μας από τα παλιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Tv media", το Epsilon απέκτησε τα δικαιώματα της εκπομπής "Έχεις γράμμα", που παρουσίαζε στο παρελθόν μέσα από την συχνότητα του Αlpha η Βίκυ Χατζηβασιλείου μέχρι τη στιγμή που τα δικαιώματα "άρπαξε" ο ΑΝΤ1 και το πρότζεκτ εντάχθηκε στο δυναμικό του με παρουσιάστρια την Αλεξάνδρα Καπελετζή, όχι όμως με την ίδια επιτυχία αφού το πρόγραμμα σταμάτησε πρόωρα.

Στο Epsilon τώρα σχεδιάζουν λεπτομερώς τη νέα παραγωγή της εκπομπής, με σκοπό να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Ιανουαρίου. Όσο για το ποιο πρόσωπο θα αναλάβει τη παρουσίαση; Έχουν γίνει ήδη κρούσεις και συζητήσεις τόσο με τη Ρούλα Κορομηλά (θυμίζουμε πως στον Αlpha τα αρχικά σχέδια τότε ήθελαν τη Ρούλα παρουσιάστρια της εκπομπής αντί της Χατζηβασιλείου) όσο και με τη Σοφία Αλιμπέρτη, χωρίς βέβαια να αποκλείεται το γεγονός να κλειδώσει κάποιο άλλο όνομα-έκπληξη.

Γιώργος Διαμαντής
thlepersona@yahoo.gr