Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Η Ναταλία Γερμανού μιλά αποκλειστικά στο "Tv media": Η αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 και η νέα αρχή στο Ε!

Η αγαπημένη Ναταλία Γερμανού με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια μιλά πρώτη φορά για όλα, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο "Tv media". Η αποχώρηση από τον ΑΝΤ1, τα μαθήματα που πήρε και η νέα σελίδα στην τηλεοπτική της πορεία.

-Πέρυσι σε φόρτωσαν οι προσδοκίες των άλλων. Φέτος, ποιες είναι οι δικές σου; 
Δυο πάρα πολύ καλές εκπομπές! Έχουμε ήδη πέσει με τα μούτρα στη δουλειά όλοι μας, για να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όλη η ομάδα! Ένα από τα "μαθήματα" που πήρα πέρυσι είναι μην υπόσχεσαι πράγματα, άσε τη δουλειά σου να μιλήσει για σένα!

-Η Ναταλία του Ε, θα είναι διαφορετική από τη Ναταλία του ΑΝΤ1; 
Η Ναταλία είναι η Ναταλία σε όποιο κανάλι κι αν είναι! Αλίμονο αν άλλαζα ρόλους ή προσωπεία κάθε φορά που άλλαζα πόστο ή αντικείμενο. Νομίζω πως είτε παρουσιάζω το "Mega Star", είτε μια συνέντευξη, δεν υποδύομαι κανέναν άλλον... πέραν του εαυτού μου! Ίσως αυτός να ναι και ο λόγος που με συμπαθούν όσοι με συμπαθούν.

-"Μη χανόμαστε": Αφιερωματική εκπομπή με πρόσωπα που "χάθηκαν", όπως δηλαδή με την Άσπα Τσίνα; Τι διαφορετικό θα έχει αυτή η εκπομπή που θα κερδίσει το κοινό; 
Κάτι τέτοιο αλλά και πολλά ακόμα. Στόχος μας είναι να δείτε ανθρώπους που μας έλειψαν από αυτό που ονομάζουμε "επικαιρότητα" αλλά έχουν μια ενδιαφέρουσα ιστορία να πουν, τόσο για τον καιρό της λάμψης όσο και της απουσίας τους. Πολλά πάρα πολλά πρόσωπα, πολλές οι εκπλήξεις!

-Ισχύει πως θα είναι μαζί σου ο Βασίλης Δρυμούσης; 
Και ναι, ένα μυαλό σαν του Βασίλη Δρυμούση ακούραστο, κοφτερό και κυρίως μακριά απ τα προβλέψιμα, είναι το κατάλληλο για την αρχισυνταξία.

-Σε φοβίζει το γεγονός ότι είσαι πλέον σε ένα μικρότερο κανάλι σε σχέση με τον ΑΝΤ1;
Καθόλου! Το Ε είναι ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο κανάλι κι είναι μεγάλη πρόκληση για όλους μας που δουλεύουμε εκεί να συμβάλλουμε στην επιτυχία του όσο μπορούμε!

-Σου έγινε τελικά πρόταση για το "Αργά" του Νίκου Μαστοράκη; 
Με τον Νίκο κάναμε μια πρώτη κουβέντα η οποία ειλικρινά με τιμά και με κολάκεψε πολύ, αλλά δυστυχώς την εγκαταλείψαμε σε πρώιμο στάδιο καθώς η αποδέσμευσή μου από τον ΑΝΤ1 θα αργούσε...

info: Η νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο Ε με τίτλο "Μη χανόμαστε" κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 21:15.